Papa bun fără planuri măreţe

De foarte multe ori mi s-a întâmplat să nu fac planuri măreţe şi să dau de cele mai neobişnuite locuri. O astfel de întâmplăre mi s-a întâmplat acum vreo două duminici.

Povestea sună cam aşa: am stabilit cu nişte prieteni să mâncăm împreună la prânz undeva prin cartierul Montparnasse, din motive de comoditate, dar, niciunul dintre noi nu cunoştea vreun local bun pentru papilele noastre gustative şi pentru buzunarul nostru nu prea gros. După vreo câteva încercări de rezervări la restaurante închise duminica, am zis să lăsăm voia hazardului să îşi facă de cap şi să vedem încontro ne va duce. Şi ne-a dus la „Korean Barbecue”, un restaurant coreean, cum vă puteţi imagina :). Conceptul restaurantului este unul original, fiecare poate să îşi frigă carnea pe barbecue-ul situat pe masă în faţa fiecărui client. N-am prea avut de negociat cu prietenii, căci nicio fiinţă nu mâncase până atunci mancare coreeană şi niciunul nu cunoştea ideea de a-ţi face într-un fel propriul barbecue.

Hmm, şi să vă spun cum a fost. Păi, a fost de vis, carnea a fost plină de savori, ţi se pare că ai putea să mănânci tone. Ne-am şi afumat de la fumul şi aburii cărnii, exact ca la un grătar oranizat într-o grădină, doar că, în mod coreean, acompaniat de supă coreeană, ravioli şi orez.

Preţurile sunt acceptabile, meniurile pleacă de la 21 de euro şi includ supă, ravioli sau un fel de mini sushi, carne savuroasă de perpelit pe barbecue şi orez.

Yumiii pe : 39 Rue Montparnasse, 75014 Paris

Reclame

Despre Newsfromparis

Stabilită la Paris, oraşul gri “bacovian”, vă povestesc despre experienţele mele culturale, plimbări și locații inedite din Oraşul Luminilor.
Acest articol a fost publicat în Restaurante și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Papa bun fără planuri măreţe

  1. Pingback: Olssen Garden, te vei linge pe degete | News from Paris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s